Boekenweek!

Laatste reactie 18/04/2022 21:07 door Karin
· Markeren als ongelezen
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 7 maanden geleden geplaatst
Zonder dat ik het écht goed doorhad is afgelopen zaterdag de Boekenweek begonnen! En wat overal op social media gedaan wordt kan hier natuurlijk ook... Welk boek ga jij kopen tijdens deze Boekenweek om het felbegeerde Boekenweekgeschenk te bemachtigen? Ik zal het goede voorbeeld tonen! Donderdagavond wordt er hier in de lokale boekwinkel een lezing verzorgd door schrijfster Mariëtte Middelbeek over haar historische roman Anna. Die ga ik dan ook meteen even kopen! En weet je waarom het mij nou zo leuk lijkt? 1. Het is een historische roman, 2. het gaat over vrouwen (!) en 3. het speelt zich af in een landhuis dat hier in de buurt aan de Vecht ligt! Hoe leuk is dat?!
Karin de Graaff 7 maanden geleden geplaatst
Dat lijkt mij ook een leuk boek, Elise! Vermoedelijk koop ik deel 2, Rijk van Vlees en Vuur, van Jennifer Armentrout. Mits het de special edition is... Die heb ik namelijk ook van deel 1. ;-) Maar het kan zijn dat mijn man iets op het oog heeft. Laatst heb ik voor hem de nieuwste van Jeroen Windmeijer gekocht. Hij heeft hem al uit. Ik las de eerste hoofdstukken. Het pakte me zeker, maar ik vond het niet fijn zo vlak voor het slapengaan.... hahahaha. Dit is nou echt een boek wat ik overdag moet lezen. En daar heb ik nog geen rust voor. Ben zelf volop aan het schrijven namelijk! 
reactie op @karindegraaff:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Oeeeh spannend!!
7 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers 7 maanden geleden geplaatst
Ik kreeg een boekenbon, omdat ik als figurant had meegewerkt aan een fotoshoot voor de NS boekenweek. Helaas was het geen gewone boekenbon, maar boek en bladkado, alleen bij dat bedrijf in te leveren. Gelukkig wist ik wat ik wilde. Een geïllustreerde uitgave van Arsene Lupin van Maurice Leblanc, om vervolgens een misdruk te ontvangen zonder letters op de cover... ook deden ze niet mee met het boekenweek geschenk. Maar ik heb nog een bon en ga morgen naar de boekhandel, voor de nieuwste Rosie Welsh of of de nieuwe Jill Mansell
reactie op @mariekescheers:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Jeetje, dat klinkt niet heel best! Nog maar even jezelf extra verwennen dus deze week!
7 maanden geleden

Beantwoorden

Karin de Graaff Wat balen, Marieke. Die uitgave van Lupin is trouwens wel erg mooi. Ik heb hem bij een vriendin bewonderd!
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 7 maanden geleden geplaatst
De lezing was echt super leuk en ondanks dat het verhaal niet op historie gebaseerd is, heb ik het toch gekocht. Toch een stukje van onze mooie Vechtstreek, ook al heeft Anna niet bestaan!
Bianca Brummelhuis 7 maanden geleden geplaatst
Ik heb net Aleksandra van Lisa Weeda en De rode koningin van Juan Gomez - Jurado gekocht. Ik had nog boekenbonnen dus ze kostten me maar 9 euro :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 April 2022 om 20:29
Aantal lezers 5
Aantal reacties 5