Brievenbuspost?

Laatste reactie 23/09/2021 20:07 door Veronique
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 11 maanden geleden geplaatst
Zaterdag zouden we bijeen komen in Apeldoorn, voor een tweede Feelgoodboeken-bloggers bijeenkomst. Maar helaas, door diverse omstandigheden kon het geen doorgang vinden. Jammer maar het is niet anders, er komt ongetwijfeld een volgende keer.
Maar er kwam in de post-app wel een berichtje dat er op dinsdag een brievenbuspakketje zou komen van Nanda en Elise. Spannend.
Een brievenbuspakketje mag niet te groot zijn, want dan past het niet in de brievenbus. Ik was al verbaasd dat het boek dat verstuurd zou worden in zo’n klein pakje zou passen. En zoals verwacht: Het pastte niet! Gelukkig belde de postbode aan en was ik thuis om het aan te nemen.
Wat een heerlijke verrassing, want het pakketje was meer dan verwacht! Bedankt @nandaroep en @eliseprins voor de leuke verrassingen. Ik heb het met een big smile uit zitten pakken. En gewaagd hoor, om het als brievenbuspost te versturen, want dat het niet zou gaan passen dat was met een oogopslag duidelijk ?. Gelukkig geen strafpost, maar een coulante briefbezorger.
Ik kan weer even vooruit met lezen.
Bedankt! En groetjes!
Bianca Brummelhuis 11 maanden geleden geplaatst
Bij mij moest de postbode ook aanbellen omdat het niet paste. Maar ik ben wel heel blij met het pakket! Ook met een big smile uitgepakt. Bedankt!
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 11 maanden geleden geplaatst
Wat ontzettend leuk om te horen!! Ik had ook wat in de brievenbus! Dank je wel, Nanda! Ook voor de mooie kansen die je me biedt!
reactie op @eliseprins:
Nanda Roep De mooie kansen ontstaan als vanzelf en doordat jij ze aanpakt, geeft je ons op jouw beurt weer nieuwe mogelijkheden om door te groeien, Elise! ❤️
10 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep 10 maanden geleden geplaatst
Jaaa, wat een leuk bericht, dankjewel!! Het liefste hadden we jullie persoonlijk gesproken, en lekkere koffie/thee geschonken, maar ondanks corona hebben we toch zo'n leuke band kunnen opbouwen via de boeken!

Wat de post betreft: ik heb vandaag 4x strafporto zitten betalen, hahaha! Ik frankeer namelijk thuis en kwam pas bij het wegbrengen tot de ontdekking dat een groot deel niet door de brievenbus paste... Toen hebben we ze bij het PostNL-punt maar gewoon tussen de pakketten gelegd. Zo kwam het alsnog goed – nou ja... goed genoeg, haha!
reactie op @nandaroep:
Marieke Scheers Ooo toch strafport, ik was er al bang voor.....
Nou ja, belangrijkste is dat het is aangekomen, en die thee/koffie hou ik graag tegoed!

10 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) Oeps ?
10 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Veronique Janssen 10 maanden geleden geplaatst
Hier paste het door de brievenbus, maar het kwam er aan mijn kant heel moeilijk uit. Heel apart: de ingang is groter dan de uitgang. Regelmatig sta ik pakketjes open te knippen met een schaar. :p 
Bij deze viel dat gelukkig mee. 

Het was zooooo'n leuk pakketje! Echt genoten :D
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 September 2021 om 18:08