Bubbel en Bruisgedrag

Laatste reactie 23/11/2020 19:58 door Veronique
· Markeren als ongelezen
Gaby Rasters 3 weken geleden geplaatst
Ik sta achter mijn statafel en heb pijn in mijn voeten nu van het staan. Zitten is momenteel geen optie vanwege nekpijn en rugklachten. Ja, ik ben de laatste twee weken kneusje nummer 1.

Mijn hoofd wil veel. Mijn gezin entertainen/achter de vodden aan zitten en dealen met pubergedrag, Daarnaast moet ik nog 32 uur in de week hard werken voor de gemeente en heb ik te maken met zwaar ontspoort pubergedrag. Soms hoor ik de hele dag alleen maar narigheid (van overvallen met geweld tot drugsdeals) en wanneer ik dan mijn laptop dichtklap moet ik bijkomen. Ontsnappen uit mijn bubbel van de donkere criminele wereld en vooral het goede in de mensheid weer gaan zien.

Het schrijven van boeken is voor mij dan een enorme uitlaatklep. Dit jaar kwamen er twee boeken van mij uit: Timur en Hemelse Modder. Dit keer feestjes, geen tafel vol met lekkere toetjes (zo had ik mij dit voorgesteld) maar vooral kei hard online vermarkten van mijn boeken. Kost ook tijd. Gelukkig komt de kerstperiode eraan waarin we allemaal hopelijk even kunnen uitrusten en bijtanken. Ondertussen worstel ik met het afmaken van mijn nieuwe boek: ik wil zo graag, maar mijn lijf zegt weer eens ho stop! Maar weet je waarom ik dan juist nu zo graag een boek schrijf? Ik geniet zelf steeds meer van het lezen van boeken (pas sinds dit jaar mee begonnen, tijd voor gemaakt, ja, slecht he!) en die boeken wisten mij uit al mijn bubbels te halen. Ze gaven me zoveel ontspanning en dat gun ik mijn lezers ook. Even weg. Ik heb een of ander zeezout gekocht, dat zou ook helpen bij het ontspannen van mijn nekspieren, ik ga het proberen en daarna ga ik verder met mijn Vleugje Londen boek voor volgend jaar! Zie je, het begint alweer te bruisen bij me! Ik denk dat ik een evenwicht moet vinden tussen de negatieve bubbels waar ik soms in zit en het positieve bruisen van energie en ideeën!
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 2 weken geleden geplaatst
Leuk dat je zelf ook bent gaan lezen! Ik vind het ook heerlijk ontspannen terwijl buiten de hele wereld gek lijkt te worden!

Mag ik trouwens vragen hoe jij online je boek 'vermarkt', zoals je dat zo mooi zegt? Heb je bepaalde aanbiedingen, promoties? Elke schrijver zit in het coronaschuitje, dus wie weet kunnen we wat tips uitwisselen!
Nanda Roep 2 weken geleden geplaatst
Leuk @gabyrasters​, lezen is de snelste manier om te ontspannen!

Online promoten is een leuk onderwerp, ik ben benieuwd naar je reactie op Elises vraag!

Veel succes met alle drukte en natuurlijk vooral met je nieuwe boek! x
Gaby Rasters 1 week geleden geplaatst
hallo dames, even een antwoord aan beiden.

Mijn boek vermarkten? Tsja, ik grijp alle kansen aan die er maar zijn, zo stond ik in De Linda over een heel ander onderwerp dan boeken en wist ik er toch een regeltje tussen te krijgen waarin staat dat ik boeken schrijf.

Ik probeer op insta en FB actief te zijn en mijn boeken nieuws te verspreiden. Totdat mensen er gek van worden :-)
reactie op @gabyrasters:
Nanda Roep Ja, dat doe je goed, want ik kom je online veel tegen. Wat kost het veel tijd, hè? Ik ben nu noodgedwongen begonnen met het inplannen van berichtjes zodat ik mensen toch op de hoogte kan houden.
Gelukkig blijven de berichten in de community bewaard voor mensen die misschien op zoektermen nog gezellig bij ons terechtkomen.

Groetjes!
1 week geleden

Beantwoorden

Lianne Reijntjes 1 week geleden geplaatst
Heel herkenbaar, die uitlaatklep! Ik vind dat ook heerlijk, schrijven om even aan de werkelijkheid te ontsnappen! Vooral na alles van dit jaar is het heerlijk om me even in een feelgoodwereld te wanen waarin alles goed afloopt :)
Veronique Janssen 1 week geleden geplaatst
Ik merk dat lezen mij ook de rust geeft die ik nodig heb. Soms is mijn hoofd echter zo druk, er gebeurt dan zoveel tegelijk, dan lukt het lezen me gewoon niet. Maar juist dan heb ik het nodig. 

Als je gewend bent om offline en online je boeken te 'vermarkten' dan is het een omslag naar alleen 'online'. Het is even wennen, maar je doet het goed!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 November 2020 om 16:23
Aantal lezers 9
Aantal reacties 7