De tijd vliegt!

Laatste reactie 21/08/2021 21:22 door Marina
· Markeren als ongelezen
Marina Folkers 11 maanden geleden geplaatst
Deze week was het mijn beurt om weer een blogje te plaatsen, maar het is me helemaal ontgaan. Oeps! ?
Zoals jullie misschien weten ben ik druk bezig met het schrijven van mijn zevende feelgoodroman, maar soms komt er ineens iets anders tussendoor. Zo legde mijn uitgever een klein project(je) bij me neer, waarmee ik met spoed aan de gang moest. Het was natuurlijk geen verplichting, maar ik had wel met een deadline te maken. Het verliep heel voorspoedig en wat was het een heerlijk gevoel toen ik er ruim voor de deadline klaar mee was! Hierover kunnen jullie binnenkort meer lezen op mijn social media. Daarna kwam marketing nog met een interview en een verzoek voor een klein artikeltje voor een website, dus dat heb ik er meteen maar achteraan gedaan. En terwijl ik daarmee bezig was, kwamen er allerlei ideeën boven borrelen voor boek nummer 8 of 9. Die ideeën noteer ik uiteraard meteen, zodat ik er in een later stadium verder aan kan werken. Vervolgens ben ik weer in mijn manuscript gedoken en vergat ik alle besef van tijd. ?
De volgende keer zal ik een uitgebreidere blog plaatsen, hoor! ?
Marieke Scheers 11 maanden geleden geplaatst
Boek 8 en 9 ❤️
reactie op @mariekescheers:
Marina Folkers Ja! Kon ik maar sneller schrijven....
11 maanden geleden

Beantwoorden

Veronique Janssen 11 maanden geleden geplaatst
Wieh! Ik houd van dit inkijkje in het hoofd van een auteur!
reactie op @veroniquejanssen:
Marina Folkers Super om te horen. Dat geeft me een idee wat jullie leuk vinden om te lezen :-) 
10 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep 11 maanden geleden geplaatst
Ha Marina,
Het is juist heel leuk om op deze manier te lezen waardoor je in beslag wordt gehouden! Ik ben benieuwd naar het (spoed)project, veel succes!
reactie op @nandaroep:
Marina Folkers Het spoedproject was mijn kort verhaal in de Story. Door communicatiefoutjes kreeg ik pas 2 weken na verschijnen van het verhaal te horen dat het verhaal geplaatst was. Zo jammer. Gelukkig kon ik nog een exemplaar online bestellen en zal het verhaal ook nog als e-pub verschijnen.
10 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Och, wat jammer dat je nu geen print in huis hebt. Zullen we een oproepje doen in onze FB-groep? Misschien zijn er mensen die het hebben...?
10 maanden geleden

Beantwoorden

Marina Folkers Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik online nog een los exemplaar kunnen bestellen. Ik heb meteen een paar extra besteld en inmiddels op mijn socials verloot :-)
10 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 July 2021 om 17:23