December, de maand van de kadootjes!

Laatste reactie 18/12/2020 13:41 door Nanda
· Markeren als ongelezen
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 1 jaar geleden geplaatst
Er staat een nieuwe blog op de website voor je klaar! Ditmaal niet over een vrouwelijke auteur, maar over de cadeautraditie rond de feestdagen! 

De feestdagen. Meer en meer komen ze ook in Nederland in het teken te staan van cadeautjes. Sinterklaas, ja, dat is van oudsher een geschenkenfestijn, maar kerstmis? Van huis uit heb ik geleerd dat kerst over samenzijn gaat en het bieden van een plekje aan diegene die alleen is. Cadeaus onder de kerstboom? Nee hoor. Dat kon ook helemaal niet, want daar stond de kerststal met daar omheen – gevaarlijk dicht bij de boom – een hele rij brandende kaarsjes.

Lees hier verder!
Marieke Scheers 1 jaar geleden geplaatst
Zo leuk die traditie
reactie op @mariekescheers:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Doe jij het dit jaar ook?
1 jaar geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Dit is een raar jaar. Ik heb voor mezelf een boek gekocht en ik geef een aan mijn zus. Voor mijn moeder had ik laatst al een stapeltje meegenomen. Boeken moeten in beweging blijven ?
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Nanda Roep 1 jaar geleden geplaatst
Ik doe het dit jaar ook! (Had je via Twitter meegekregen hoe RTL Boulevard zei 'niet zo'n stom boek dat toch niet wordt gelezen? En hoe ze daarna met tips kwamen: een ornament voor in de boom of een tas, of een háárspeldje – godbetert.)

In mijn geval is het spannend, want ik heb besloten dat ik vanaf nu als jaartraditie een boek ga geven aan mijn niet-lezende kinderen. Ze hebben er geen hekel aan, maar het is zeer wankel. Ik heb voorzichtig gekozen en ik hoop maar dat het straks goed valt! Spannend! #jolabolaflod #klinktkalseenliedje ;)
reactie op @nandaroep:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Goed joh!!

Ik weet niet wat ik zou doen als ik een haarspeldje zou krijgen ?

1 jaar geleden

Beantwoorden

Veronique Janssen Een haarspeldje..... Goede grutjes ;)
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 1 jaar geleden geplaatst
Ik weet nog bij mijn afstuderen aan de Universiteit Leiden dat ik blij verrast was met zo'n wiebelfiguurtje voor in de auto van, jawel, Jezus. Super toepasselijk voor mijn studie! En de Leidse ballen om mij heen maar gefronst kijken met hun gekregen vulpennen ???
reactie op @eliseprins:
Nanda Roep Hahaha!
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 December 2020 om 17:40