eindelijk actief

Laatste reactie 08/07/2020 22:28 door Marieke
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 1 maand geleden geplaatst
Hallo allemaal

Vandaag heb ik eindelijk de tijd en de energie gevonden om weer wat te plaatsen op deze site. Een lang en traag herstel van een milde corona besmetting slokte al mijn energie op. Inmiddels gaat het beter en pak ik weer dingen op die zijn blijven liggen.

Ik heb wat tijd besteed (flink wat tijd) aan dat Carva (online plaatjes maken) en heb mijn computer bijna het raam uitgesmeten. Gelukkig heb ik photoshop op mijn computer waar ik wel mee kan werken. Plaatje klaar voor nieuw topic: Check
Nieuw topic geplaats bij feelgoodboeken: Check

Nu was ik een beetje aan het rondsurfen en er viel me iets op. In het overzicht met boards staan bij de eerste drie dat er 0 topics aanwezig zijn, maar die zijn er wel. Bij de onderste serie staat keurig hoeveel topics er te vinden zijn. Dat vind ik een beetje gek. Maar misschien is het normaal. Kan iemand mij dat uitleggen?

Ik ga proberen om wat vaker aanwezig te zijn en te reageren en nieuwe boekbesprekingen te plaatsen, ik heb een paar mooie boeken gekocht die heel geschikt zijn om hier te delen.
Nanda Roep 1 maand geleden geplaatst
Leuk, Marieke, het is fijn & gezellig als je vaker aanwezig kunt zijn! Natuurlijk begrijpt iedereen dat de nasleep zo vervelend is, ik kan me voorstellen dat het echt frustrerend is!

Naar die topics ga ik kijken, wat vreemd...

Waarom smeet je bijna je computer het raam uit, haha? Ik heb ook photoshop maar social media-dingen vind ik juist zo lekker vlot en handig via Canva.
reactie op @nandaroep:
Marieke Scheers Het begon goed met Canva, maar toen kreeg ik het logo en de strepen met een zwarte achtergrond en was er helemaal klaar mee. In Photoshop ben ik gewoon handiger.
1 maand geleden

Beantwoorden

Veronique Janssen 1 maand geleden geplaatst
Leuk om van je te horen. :) 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 July 2020 om 10:40
Aantal lezers 6
Aantal reacties 4