Hoe kansloos het eigenlijk is...

Laatste reactie 09/09/2020 17:15 door Nanda
· Markeren als ongelezen
Nanda Roep 2 jaar geleden geplaatst
Kennelijk is het allemaal nogal grappig als je met mij komt werken en als ik je vertel hoe kansloos het eigenlijk allemaal is! Een schrijfster te zijn in deze tijden en nog vrouw ook... ? Ik heb @eliseprins​ er alvast mee kunnen vermaken, haha.
Zij heeft me gestimuleerd om de kansloosheid van mijn situatie te delen in blogs, en niet alleen persoonlijk met haar. Ja, toen werd ik er zelf ook vrolijk van. De blog is 'Nanda R-oeps!' gedoopt, omdat we het tenslotte altijd licht houden – en dat is maar goed ook. Ik plaats deze vanaf de website omdat ik daar kan inplannen en dan lukt het me hopelijk goed om dit extra te delen.
Lees hier hoe uitzichtloos het werkelijk is... ? Link: De situatie van een schrijfster
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 2 jaar geleden geplaatst
Top, Nanda! Jou krijgen ze niet klein! #girlpowerrrrr
Veronique Janssen 2 jaar geleden geplaatst
Ik vond het tenenkrommend om te lezen dat een boekhandelaar zei: "ik lees het niet, omdat het een vrouw is...." Hemel... 
reactie op @veroniquejanssen:
Nanda Roep De eigenaresse (ja, ook vrouw) stond ernaast en liet mij zonder iets te zeggen verbijsterd omdraaien en weglopen. Onlangs gebeurde in deze winkel iets soortgelijks.
Een verkoper (m) zei: 'Gaat het over de kinderboeken? Dan hoef ik het niet te weten.' (Ik kwam iets aanbieden.) Opnieuw ben ik zonder nog iets te zeggen, vertrokken.

2 jaar geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) Wat belachelijk, Nanda! Ik ga je bij 'mijn' boekhandel voorstellen! Die zijn vast wat minder bekrompen!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Echt vrij vreselijk, hè? Gelukkig ken ik ook veel superleuke boekhandelaren, al moet ik toegeven dat de klassieke, gerenommeerde winkeliers vaker degenen zijn die met dergelijke eh, verrassingen komen. (Misschien omdat ik een auteur ben? Willen ze hiermee benadrukken dat ze liever het literair gewaardeerde werk willen? Wie kan een leuke reden bedenken?;)
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 September 2020 om 12:39