Hoe werkt de community?

Laatste reactie 12/12/2020 20:36 door Marieke
· Markeren als ongelezen
Nanda Roep 2 jaar geleden geplaatst
Het is even zoeken als je de community voor het eerst ziet. Er zijn 6 zogenaamde 'boards' waar we onze onderwerpen in plaatsen. Je ziet ze op foto 1.

(Notitie: Je kunt deze uitleg ook lezen op de site. Hier staan de foto's in goede volgorde in de tekst. Link: https://nandaroep.nl/hoe-werkt-de-community)

In de boards zitten meerdere onderwerpen. Die zie je als 'tabbladen' wanneer je op één board klikt, probeer het maar eens. Op foto 2 zie je het 'board' feelgood-boekentips, met daaronder de tabbladen Nanda Roep, Conny Schelvis en Floor Flawless. (In dit board zullen binnenkort nog meer tabbladen volgen.)

Ik ga er even vanuit dat je weet wat een topic is en ook dat je weet hoe je erop moet reageren, dus dat sla ik over. Als je er een vraag over hebt, stel die dan ajb hieronder!

Nu ga ik verder met het volgende: hoe kun je zien of er een reactie is gekomen?
- Ten eerste kun je aanvinken dat je via email een berichtje wilt bij elke reactie.
- Ten tweede zie je op de homepagina rode vierkantjes staan bij de boards waar nieuwe reacties zijn geplaatst. Ik voeg foto 3 bij waarop je de rode vakjes kunt zien.
- Ten derde kun je naar beneden scrollen, zie foto 4, dan zie je alle topics op een rijtje staan – dat wordt 'feed' genoemd. Als er een reactie op een onderwerp is, dan staat er in een groen vakje het woord 'nieuw'.

Wat je óók kunt doen, is een board aanklikken. Dan krijg je bij een tabblad te zien of er een nieuwe reactie te vinden is, zie foto 5.
Als je een tabblad opent, zie je ook aan het groene vak met het woord 'nieuw' dat er een reactie is gekomen. (foto 6.)

Dat zijn de eerste tips! Ben je nieuw? Vergeet dan niet om je te melden bij 'Even voorstellen', we leren je graag kennen!

Groetjes,
Feelgood-boekenteam
Marieke Scheers 1 jaar geleden geplaatst
@nandaroep Tot mijn verbazing zie ik ineens ergens een vlammetje bij mijn naam staan. Bij het klikken op het vlammetje zie ik in mijn profiel streak 3 x. Wat is die streak?
reactie op @mariekescheers:
Nanda Roep O jee, ik heb geen idee! Het heeft iets te maken met wat het systeem 'gamification' noemt. Ik kan het niet uitzetten! Binnenkort doe ik daar een nieuwe poging toe, oké? Tot die tijd zou ik zeggen dat je nou eenmaal zo hot bent, Marieke! ;)
1 jaar geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Haha “hot”
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 February 2020 om 20:58
Aantal lezers 19
Aantal reacties 2