Ik ben slecht!

Laatste reactie 06/05/2020 21:30 door Veronique
· Markeren als ongelezen
Gaby Rasters 6 maanden geleden geplaatst
Weet je waarom??
Ik heb een aantal lezers lekker gemaakt met een vervolgverhaal op Facebook en na een veelbelovend begin ben ik helemaal ingekakt. Ik surf doelloos rond op het internet vol met cowboy verhalen en heb zelf twee boeken in sneltreinvaart uitgelezen en dus geen tijd gehad voor mijn vervolgverhaal. Vandaag ga ik daar echt mee verder! Beloofd.
Ondertussen baal ik dat mijn kinderboek Timur uitgesteld is vanwege "het virus" en zal ook Hemelse Modder een maand later dan gepland het levenslicht zien. Ach, dat zijn maar kleine dingen, maar toch!

Toch ben ik blij om te horen dat lezers echt blij worden van mijn boeken, daar doe ik het voor, zeker in deze tijd. Dus....straks ga ik beginnen, echt!
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 6 maanden geleden geplaatst
Gaby, je bent heus niet de enige die niet gefocust is. En hoe kan het ook anders? Wees lief voor jezelf, het komt vanzelf weer! 
Nanda Roep 6 maanden geleden geplaatst
Ha Gaby,
Zie je, via de app is mijn reactie dus niet geupload, hm...

Wat jammer dat je kinderboek wordt uitgesteld! En ook dat Hemelse Modder is verschoven! Wat wordt het boekenvak toch hard geraakt door alles.
Nu zullen we met extra smart op de publicaties moeten wachten... In de tussentijd begrijpt iedereen het als je je (gratis?) vervolgverhaal helaas laat inzakken. Lukt het wel om door te werken aan nieuwe teksten voor uitgevers? Groetjes,
Gaby Rasters 6 maanden geleden geplaatst
hallo Nanda,

Voor de rest lig ik op schema: een buiten-om-boekje voor de Flair is af en verschijnt 29 juli. En ik werk aan de redactie van Hemelse Modder. Tussendoor ook nog gewoon werken en met de kids leuke dingen doen: dus druk....

groetjes, Gaby
reactie op @gabyrasters:
Nanda Roep Ha, wat leuk. Zie je, daar is niks slechts aan! #yougogirl 👌
6 maanden geleden

Beantwoorden

Veronique Janssen 6 maanden geleden geplaatst
Ik denk dat je niet de enige bent die doelloos ronddwaalt op het internet. ;) Het loopt allemaal een beetje anders. 
Ik vertoonde uitstelgedrag bij de laatste loodjes van mijn scriptie. De wasmachinefilter schoonmaken was zelfs interessant... Dat wil toch wat zeggen he? ;) 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 May 2020 om 16:30
Aantal lezers 8
Aantal reacties 6