#kansloos in de media

Laatste reactie 15/10/2020 00:01 door Nanda
· Markeren als ongelezen
Nanda Roep 2 jaar geleden geplaatst
Zoals beloofd schrijf ik een serie over mijn situatie als vrouwelijke romanschrijfster. Dit doe ik op verzoek van een jonge medewerkster, (oké, het is @eliseprins​ ;) die het elke keer weer hilarisch vindt als ik vertel hoe zinloos het eigenlijk is. Ik weet dat veel mensen mij met enige regelmaat in de pers zien. Toch schrijf ik dit keer over de kansloze missie om in de media te komen. Lees hier mijn blog. Plak ajb je reactie hieronder! x
Veronique Janssen 2 jaar geleden geplaatst
Wat een ontzettend stom gedoe. Ik snap niet waarom alles in hokjes moet passen? Maar goed, wie ben ik? 

'Als bloggers over je boek schrijven, nemen boekhandelaren dat niet serieus.' 
Yes dit merk ik ook. Ik merk dat een boekhandelaar hier me niet serieus neemt. Simpelweg omdat ik een blogger ben. Belachelijk. Ik denk dat de combinatie online en offline media heel goed werkt als marketingtool. Je bereikt op beide manieren verschillende doelgroepen. 
En misschien is een blogger met een groot bereik en hoog vertrouwensgehalte (ik ben even de term kwijt, maar je snapt me) misschien wel interessanter voor een schrijver? Wie weet? 
Overigens zou ik niet alleen voor bloggers etc. gaan. Ik denk juist dat een mix goed werkt. 
reactie op @veroniquejanssen:
Nanda Roep Ha Veronique,
Een mix is op zich wel interessant, behalve dat dat voor veel schrijvers niet opgaat. Zoveel genres worden niet besproken in de 'serieuze' pers, mede daardoor is het juist een verademing dat bloggers het wel doen. Vooral als groep kunnen bloggers veel bereiken, is mijn idee. Daarom ben ik zo extra blij met onze teaming up voor feelgoodboeken!
Ook voor lezers - voor mijzelf als lezer - is het heerlijk om nu eindelijk tips te kunnen krijgen voor lekkere boeken waar ik me heerlijk mee kan vermaken.

2 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 October 2020 om 17:41