Recensie: Hoofd, hart, haggis - Vanessa Gerrits

Laatste reactie 26/11/2021 14:35 door Veronique
· Markeren als ongelezen
Veronique Janssen 1 jaar geleden geplaatst
Ik schrijf nog maar om de maand voor Feelgoodboeken.nl, omdat ik niet meer zoveel tijd heb. Deze maand heb ik het laatste deel in de serie van Vanessa Gerrits voor je. ‘Hoofd, hart, haggis’ is het laatste verhaal in deze serie. Wat heb ik genoten! De andere recensies kun je trouwens ook lezen op Feelgoodboeken.nl of op mijn blog! Je kunt ze hieronder vinden ?
Deel 1 Leef, lach, Loch: https://www.veroniquesboekenhoekje.nl/recensie-leef-lach-loch-vanessa-gerrits/
Deel 2 Verliefd, verloofd verkleumd: https://link.thehuddle.nl/1526/topics/464773
Deel 3 Droom, durf, donut: https://link.thehuddle.nl/1526/topics/495560
Het verhaal
‘Hoofd, hart, haggis’ is het vierde en laatste deel in de North Ness Inn-serie van Vanessa Gerrits.
In ‘Hoofd, hart, haggis’ van Vanessa Gerrits heeft Esme een volle agenda. Haar eerste vakantie samen met Rory is geboekt – ze gaan naar Walt Disney World in Florida – en in het voorjaar gaat haar stage in het zonnige Turkije van start. Nu haar studie vlot en haar relatie serieuzer wordt, begint het aan haar te knagen: hoe overbruggen zij en Rory de afstand in hun relatie? Zal ze uiteindelijk naar Drumnadrochit verhuizen? Gelukkig kan ze haar twijfels delen met Shaena, die zo haar eigen zorgen heeft over haar woonsituatie. De bakster gaat tot het uiterste om van haar donutwinkel een succes te maken, want een goedlopende zaak betekent ook dat ze weer een eigen appartementje kan huren. Wanneer ze de kans krijgt om haar donuts internationaal onder de aandacht te brengen bij een bakwedstrijd in Las Vegas, móét ze dus wel meedoen…
Mijn mening
Ik ben enorm gek op de serie van de North Ness Inn van Vanessa Gerrits. Het is echt een heerlijke serie. Heb je de andere delen nog niet gelezen? Zeker doen! Zeker als je van feelgood houdt, dan zijn deze delen echte aanraders.
Ik keek uit naar het laatste deel van de serie en ik was benieuwd hoe de serie zou aflopen. Ik werd in ieder geval niet teleurgesteld. Ook dit deel is een heerlijke!
De warme stijl van Vanessa Gerrits is uitnodigend. Je merkt dat de stijl gedurende de boeken gegroeid is.
Het verhaal van ‘Hoofd, hart, haggis’ is zo leuk! In het begin voelt het anders dan de andere delen, maar langzaam keerde het vertrouwde gevoel terug.
De personages zijn zo leuk! Het is mooi dat je ook de andere personages leert kennen. In het begin leer je vooral Esme kennen, maar in dit deel komen juist de andere personages meer naar voren.
Het is aan te raden om de eerdere delen te lezen. Je hebt anders kans op spoilers. Dit deel is niet mijn favoriet, maar het is een mooie afsluiting van deze leuke serie.
Liefs, 
Veronique 
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 1 jaar geleden geplaatst
Wat leuk dat je telkens een nieuw deel van dit boek recenseert! Zo neem je ons helemaal mee in de serie!
reactie op @eliseprins:
Veronique Janssen Helaas was dit alweer de laatste :( 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis 1 jaar geleden geplaatst
Ik heb helaas nog maar twee van de vier delen gelezen, maar ik vind ze wel heel leuk!
Nanda Roep 1 jaar geleden geplaatst
Fijn dat je toch recensies plaatst, ook al heb je minder tijd, Veronique! Het gaat erom dat niemand in de stress hoeft, en dat het drijft op lees- en schrijfplezier. Gelukkig gaat dat nog helemaal goed! ❤️
reactie op @nandaroep:
Veronique Janssen Ik doe mijn best <3. Komende maandag komt er weer een :D 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 September 2021 om 09:49