Verliefd en verloren

Lizzie van den Ham

Algemene info: 

Auteur: Lizzie van den Ham
Titel: Verliefd & verloren
ISBN: 9789462661790
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Uitgave: e-book
Pagina's: 250
Genre: romantische chicklit

Over de auteur(s): 

Lizzie van den Ham heeft reeds een groot aantal romantische verhalen geschreven.

Over het boek: 

Wat zou je doen als de knappe jongen die je op een concertavond tegen het lijf bent gelopen en die je graag beter wilt leren kennen, plotseling in je mentorklas blijkt te zitten..? Het overkomt Gemma Visser tijdens haar eerste jaar als docente Engels op het Thorbecke College. En hoe langer zij en Julian elkaar meemaken op school, hoe moeilijker het wordt om te ontkennen dat er iets broeit tussen hen twee.

Maar meent Julian het wel zo serieus? En vindt ze hem leuk genoeg om haar baan ervoor op het spel te zetten?

Mijn mening:

In Verliefd en verloren maken we kennis met Gemma, een jonge vrouw die net uit een relatie is. Tijdens een uitje maakt ze kennis met Julian, een jonge muzikant. Enige tijd later kan ze bijspringen als lerares in de plaatselijke school en blijkt Julian een leerling van haar te zijn. Hier beginnen natuurlijk de problemen want een leerkracht mag geen relatie hebben met een leerling.

Twee derden van het boek heb ik constant met een glimlach op mijn gezicht gelezen omwille van het speelse gedrag dat Gemma en Julian aan de dag legden en ging ik er van uit dat Verliefd en verloren echt wel een young-adult boek was dat de jeugd graag zal lezen omdat ze zichzelf hiermee kunnen vergelijken.

Ik heb echter mijn gedacht een beetje moeten bijstellen met de laatste hoofdstukken. Dan werd de relatie wat explicieter en dan had ik het na een aantal pagina's wel gehad.
Al met al toch een leuk tussendoor-boek dat zeker gesmaakt gaat worden bij het jonge publiek en de fans van romantische verhalen.

Lizzie van den Ham schrijft zeer vlot en leuk. Verliefd en verloren is de best verkochte e-bookserie van deze auteur.
Neem nog een kijkje op haar facebookpagina om up-to-date te blijven.

Rating: 3/5