Top Secret - Elle Kennedy & Sarina Bowen

Laatste reactie 20/07/2021 11:46 door Floor
· Markeren als ongelezen
Floor Flawless 11 maanden geleden geplaatst
Titel: Top Secret
Auteur: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Uitgever: SVM Publishing
ISBN: 9789464200294 
Verschenen: 2021

Waar gaat het over?
Annika, de vriendin van de 21-jarige Keaton Hayworth, wil een trio met een tweede man erbij voor haar verjaardag. Daarom maakt Keaton een account aan op de app ‘Kink’ onder de naam LobsterShorts om op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat. Hij komt in contact met SinnerThree (Luke Bailey) en het klikt gelijk. Maar hij begint gevoelens te krijgen voor SinnerThree. Hoe past Annika nog in het plaatje? En hoe moet het verder als SinnerThree iemand blijkt te zijn uit zijn studentenhuis? Een zinderende zoektocht naar seksuele geaardheid volgt en het opbouwen van een relatie volgt.

Mijn mening
Dit boek is een New Adult romance met expliciete seksscènes. Toch is het geen oppervlakkig erotisch verhaal, want je komt veel te weten over de achtergronden van de hoofdpersonages. Persoonlijke problemen komen aan bod en daar wordt evenveel aandacht aan besteed als de omgang tussen de beide jongens.

Ik moet toegeven dat ik voorheen altijd een beetje huiverig was voor dit soort boeken met een ontbloot bovenlijf op de cover. Ik dacht altijd dat dit soort boeken vrij platte erotische verhalen waren, maar het tegendeel is met dit boek voor mij bewezen en ik wil er meer van! Sowieso heb ik het idee dat bij male/male romance het niet vaak voorkomt dat 1 van de jongens eigenlijk een relatie heeft met een meisje, maar er op een gegeven moment achter komt dat hij eigenlijk op jongens valt. Dat ineens alle puzzelstukjes op zijn plek vallen waarom er ‘’iets mist’’ in de slaapkamer. Ik vond het een mooie invalshoek en heb erg genoten van het boek!

Tips voor soortgelijke boeken hoor ik uiteraard graag! 


Elise Prins (Zoefff en Chaos) 11 maanden geleden geplaatst
Oeh la la!

Maar goed om te horen dat het boek ook diepgang had! Hoe kwam je erop om deze titel te gaan lezen?
reactie op @eliseprins:
Floor Flawless Ik kreeg hem toegestuurd via Biblion haha
11 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 July 2021 om 11:31
Aantal lezers 5
Aantal reacties 2