Wat lees jij in april?

Laatste reactie 11/04/2022 13:40 door Veronique
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 8 maanden geleden geplaatst
Begon ik de blog van maart nog: "geniet jij ook zo van het mooie weer?", Deze blog kan ik beginnen met "Heb jij al een sneeuwpop gemaakt?". Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil zijn nog nooit zo van toepassing geweest als in 2022. We kunnen weer met een open haard aan (want gas is te duur) met een dekentje en een goed boek op de bank. De lounge set kan weer naar binnen 😜. Wat lezen we deze maand? Mijn huidige stapeltje: - De stenen goden - Jeroen Windmeijer (goed geschreven en interessant en avontuurlijk, maar ik schiet er geen meter in op) - Vlinders - Esther Stui (recensie boek, gaat vandaag wel uit denk ik) - Het perfecte plaatje - Lauren Weisberger - Steeped to death - Gretchen Rue - Als ik het niet kan, kun jij het ook - Sara Kroos (Bakboek met columns) Wat ligt er voor me klaar? - Twee proefleesboeken - Perzik Bloesem Lente - Melissa Fu (vooruitlees ebook) - De vele leven van Heloise Starchild - John Ironmonger (bieb) - De checklist - Sophia Money Coutts (bieb) - Foodtruck Fiësta - Saskia MB Oudshoorn En verder eigenlijk nog geen plannen. Wie weet lukt het me om weer eens een boek uit de kast te pakken en te lezen, maar meestal komt er weer voldoende op mijn pad. Ik heb de bibliotheek weer helemaal ontdekt en reserveer titels (die ik dan ook weer moet lezen). Hoe gaat het bij jullie met lezen? Wat zijn de plannen voor april? 
Nanda Roep 7 maanden geleden geplaatst
Ik ben zo druk met het afronden van mijn eigen aanstaande feelgood ('Het hoogste woord') dat ik niet aan het lezen van andere feelgood toekom! Mijn laatste boek was 'De zeven vinkjes' van Joris Luyendijk, erg interessant. Nu ligt er 'De kleine prins' klaar, Engelse versie, om te kijken of het al iets voor mijn 17-jarige zoon zou zijn.
Bianca Brummelhuis 7 maanden geleden geplaatst
Ik ben ook bezig in Foodtruck FIesta. Wilde jij die recenseren deze maand @mariekescheers? Dan kies ik een ander boek. Ik ben ook begonnen in Liefde, leven, lama's van Hilary Fields. Die begint vrij maf en hilarisch :D Ook ben ik nog steeds bezig in Perfecte Prooi van Helen Fields en De goede grap van Norman Foreman van Julietta Henderson. Ik heb ook een aantal recensieboeken binnen gekregen, hierover later meer.
reactie op @biancabrummelhuis2:
Marieke Scheers Ga je gang Bianca, ik ga denk ik voor Dani Atkins
7 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis Dank je 🙂
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 7 maanden geleden geplaatst
5 april is nog wel begin april te noemen he? Ik ben nog bezig in - Een verhaal van liefde en Duisternis van Amos Oz - De biografie van Hella Haasse - Tinker Taylor Soldier Spy van John le Carré Ik ga gewoon niet vooruit kijken. Mijn plannen willen toch niet lukken 😂 Ik ben wel echt super lekker bezig met van alles en nog wat. Dus dat is ook leuk!
Veronique Janssen 7 maanden geleden geplaatst
Er ligt zoveel nog te wachten :) Ik lees nu de dikke pil De familie Aubrey van Rebecca West. Dit is deel 1 en de cover vind ik geweldig. Misschien wilde ik hem daarom graag lezen? Nee, grapje :) Het verhaal sprak me ook aan. Ik ben nu nog in het begin, maar met 608 pagina's is het wel een dikke pil. Soms vind ik dat zo lekker he? :) 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 April 2022 om 09:27
Aantal lezers 6
Aantal reacties 5