Wat lees jij in augustus?

Laatste reactie 22/08/2022 23:23 door Karin
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 4 maanden geleden geplaatst
Daar gaan we weer, een nieuwe maand en dus een nieuwe stapel boeken. Ik heb er genoeg en het maken van een keuze valt niet altijd mee. Soms ik een paar klaar liggen, maar loopt de planning anders door boeken die voordringen. Herkenbaar? wat lees ik nu? The forgotten bookshop in Paris - Daisy Wood Gloriedagen - Corina Bomann Hart van Inkt - Cornelia Funke Puur zakelijk (luisterboek) - Marloes Berghege Bij twijfel hardop lachen - Francis van Broekhuizen Het mysterie van Chark Hill - Susanne Goga Ik lees verder nog een paar verhalen voor een schrijfwedstrijd, proeflees een YA voor Hamley en luister Schaduwstad na voor Thinium. Genoeg te lezen en te luisteren dus. En waar zijn jullie mee bezig?
Karin de Graaff 4 maanden geleden geplaatst
Heel herkenbaar, hoor! Ik lees nu:  Uit bloed en as door Jennifer Armentrout, een veelzijdige schrijver die ik erg bewonder. Deel 2 heb ik ook al liggen. Het zijn special editions waarvan het papier een kleurtje heeft aan de buitenkant. Verder een boek van Renée Oudshoorn op de stapel en er komen nog boeken van de bieb aan van Anja Janssen en deel 3 van De Tearling. Tja, en zodra ik die in huis heb, moet alles wijken, vrees ik.😉
reactie op @karindegraaff:
Karin de Graaff Change of plans.... Eerst heb ik deel 2 van Jennifer Armentrout uitgelezen. Nu lees ik Introweek van Anja Janssen. Heerlijk fris boek. Ik waan me 19, hahaha! Het laatste deel van de Tearling komt daarna aan de beurt.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben begonnen aan: Het kattencafé van Charlie Jonas Isolatie van Tamara Onos Bloedwetten: Vonnis van Sophia Drenth Ik heb net de volgende boeken uitgelezen: De wrede prins van Holly Black Als doden dromen van Mel Hartman
reactie op @biancabrummelhuis2:
Nanda Roep 'De wrede prins' heb ik toevallig ook gelezen, Bianca! In juni, op aanraden van een leesliefhebbertje in de klas (vmbo 2, dus best wel een uitzondering). Ik vond het erg leuk, ik kreeg spontaan weer zin om toch alles om te gooien en een fantasy-schrijfster te worden! ;)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis Haha dat zou ik best wel willen lezen :) De wrede prins is inderdaad een erg goed geschreven boek en leuk om te lezen.
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Nanda Roep 3 maanden geleden geplaatst
Ik lees 'Verras me' van Sophie Kinsella. Eerlijk gezegd gaat het niet zo hard... Ik vind het niet erg verrassend, zal ik maar zeggen, en ik verveel me er (helaas) een beetje mee!
reactie op @nandaroep:
Marieke Scheers Ik vond dat ook geen leuk boek. Haar meest recente is wel erg leuk.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 August 2022 om 11:19
Aantal lezers 5
Aantal reacties 4