Wat lees jij in februari?

Laatste reactie 16/03/2022 12:49 door Elise
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 10 maanden geleden geplaatst
Goedemorgen allemaal Weet iemand hoe januari zo snel voorbij kon zijn? Zo is het oud en nieuw en POEF ineens is het alweer februari. Op social media zijn de 'dit heb ik gelezen overzichten' aan de orde van de dag, Er gaan wat boeken doorheen! Wij maken hier onze eigen overzichten. Voor mij was januari een prima leesmaand, maar de laatste dagen stagneerde het lezen een beetje door een interne verbouwing waar ook mijn werkkamer aan moest geloven. Tassen vol boeken werden versleept en ook mijn computer was uit. Ik was vooral druk met uitzoeken van de enorme hoeveelheid meuk die ik in jaren mijn werkkamer had binnen gesluisd. Het is nu de hoogste tijd om alles uit te zoeken en te ontspullen (O ik haat dat woord). Ik ga veel liever zitten lezen. Wat ben ik aan het lezen (en luisteren)? - Appels vallen niet - Liane Moriarty - Ontwaken - Nora Roberts - Zomer in de B&B - Kaat de Kock (proefleesboek) - Een vleugje Londen - Gaby Rasters - Liefs uit Parijs - Lorraine Brown - De onuitstaanbare hertog - Kate Quinn - Vogelvrij - Femke Roobol (luisterboek) En er ligt genoeg klaar voor de komende drie jaar (haha). Ik vermaak me wel. Wat ben jij aan het lezen?
Nanda Roep 10 maanden geleden geplaatst
Ik ben heel benieuwd wat jij van 'Appels vallen niet' denkt!! Sowieso wil ik je graag eens spreken over het werk van Moriarty! 😀 Zelf heb ik het net gisteren uitgelezen. Ik heb nog niet meteen een nieuw boek voor februari... (Ik heb het wel KOUD in februari!!) #groetjes
reactie op @nandaroep:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Het is lezen-met-dekentjes-en-warme-chocolade-weer!
10 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) 10 maanden geleden geplaatst
Nou, inderdaad. Januari was toch vorige week begonnen??? Lekker andere mensen laten ontspullen, Marieke. Hup, op de bank met een boek, jij! Ik ben momenteel bezig in drie boeken. Ik heb weer eens mijn eigen voornemen om maar één of hoogstens twee boeken tegelijk te lezen al in januari eruit gekieperd. - Praat met mij van T.C. Boyle - Autumn van Ali Smith (in het Nederlands vertaald als - hoe kan het ook anders - Herfst.) - De boekhandelaar van Florence van Ross King. (Maar vergis je niet, het klinkt feelgood, het is nonfictie!) Verder staan op de planning: - Viktor van Judith Fanto - Death by Darjeeling van Laura Childs (puur gekocht op de titel!!!) - A Coin for the Ferryman van Megan Edwards (recensieboek dat op 1 maart uit komt) - The Girls in the Fire van Dea Poirier (recensieboek dat op 4 maart uit komt)
Bianca Brummelhuis 10 maanden geleden geplaatst
Ik heb net Ik zie je in Cockleberry Bay van Nicola May uit. Zie ook de recensie op deze site. Deze maand wil ik De goede grap van Norman Foreman van Julietta Henderson gaan lezen. Ook wil ik perfecte prooi van Helen Fields lezen. Ik zoek nog een feelgood boek. Misschien wel Cockleberry Bay 3.
Veronique Janssen 10 maanden geleden geplaatst
Ja! Bizar!  Ik lees nu YMCA van Walter Dornstedt en Zwaluwdans van Jet Nijland :) 
Karin de Graaff 9 maanden geleden geplaatst
Heb exact hetzelfde gevoel, Marieke! Nou ja... jullie weten mijn achtbaan, dat in mijn geval wel een duidelijke oorzaak. Inmiddels heeft mijn moeder de eerste Daisyromboeken via stichting Passend Lezen mogen ontvangen. Erg fijne stichting! Ik heb voor haar besteld: een boek van Kees van Kooten (kort, humor leek me wel fijn voor haar), een Libelle (!! ben er eigenlijk wel benieuwd naar hoe dat klinkt, maar nog niet in de gelegenheid geweest), Zee van Verlangen van Jojo Moyes (vond ik zelf erg mooi) en Zon van Lucinda Riley (die wilde ze graag lezen). Ze houdt het nu even op Kees en Libelle, want ze zit nog volop in revalidatie en herstel. Het zijn lichtpuntjes voor haar. Met dat heen en weer reizen, vaak per trein, zou je denken: die Karin heeft genoeg tijd om te lezen. Maar meestal zit ik een beetje apathisch voor me uit te staren of wat te scrollen... Enfin, ik lees nu een boek van Tamara Haagmans, Met een beetje geluk. Leuk gegeven: een pretpark erven. Het leest echt lekker weg. Er ligt hier nog een flinke stapel naast mijn bed, maar het gaat maar langzaam met lezen momenteel. Komt vast wel weer.
reactie op @karindegraaff:
Marieke Scheers Even zitten en mijmeren, dat is ook nodig. Op die momenten kan je even bijtanken en dingen overdenken, Dan maar even wat minder lezen. Het boek van Tamara heb ik ook pas gelezen, heerlijk verhaal.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) 8 maanden geleden geplaatst
Oeps, ik heb nooit bewust februari afgerond...  Wat heb ik uiteindelijk gelezen? - Praat met mij van T.C. Boyle - De boekhandelaar van Florence van Ross King - A Coin for the Ferryman van Megan Edwards - The Girls in the Fire van Dea Poirier - Wreed spel van Angela Marsons
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 February 2022 om 09:38
Aantal lezers 7
Aantal reacties 7