Wat lees jij in januari?

Laatste reactie 30/01/2021 12:46 door Marieke
· Markeren als ongelezen
🔥 Elise Prins (Zoefff en Chaos) 3 maanden geleden geplaatst
Normaal gezien zou Marieke dit aan jullie vragen, maar ik denk dat zij even genoeg aan haar hoofd heeft, dus bij deze: wat lees jij in januari?

Ik heb vandaag Het geheim van de thee van Roberta Marasco uitgelezen. De review volgt!
Ik ben ook bezig in Troje van Stephen Fry, non-fictie, Tonio van A.F.Th. van der Heijden, zware literatuur, en Girl Woman Other van Bernardine Evaristo, girlpowerrrrr!
Nanda Roep 3 maanden geleden geplaatst
Jaa, wat leuk, dank je! Ik lees niet zo snel (eigenlijk lees ik wel snel, maar ik ben te veel door projecten afgeleid waardoor een boek niet snel uitkomt) en ik ben nog altijd bezig in 'Hemelse modder' van @gabyrasters​.

Van de Jolabokaflod heb ik 'De Boekendief' hier klaarliggen. Ben erg benieuwd.
reactie op @nandaroep:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Oh die wil ik ook nog graag lezen, De boekendief!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Hij is erg mooi... ❤️
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Marieke Scheers 3 maanden geleden geplaatst
Volgende maand ben ik denk ik wel weer op tijd.
Mijn vader is vandaag thuisgekomen uit het revalidatiecentrum. Ook weer spannend hoe het nu zal gaan thuis met alle aanpassingen. Maar de zorgen zijn in ieder geval weer een beetje minder.

Ik lees nu diverse boeken. Oa. Een proefleesexemplaar van een YA van Hamley. En ik ben nog aan het lezen in Hemelse modder. Ook ben ik gestart in De ongetrouwde hertog van Julia Quinn.
reactie op @mariekescheers:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Maak je vooral geen zorgen over data voor de community hoor! Familie en gezondheid zijn veel belangrijker!

Nog wel aan het lezen dus. Fijn!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Hoe gaat het met je vader, Marieke? Lukt het met revalideren?
2 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Gaat goed. Vier keer per dag thuiszorg. In en uit bed hulp en verder in een rolstoel door het huis. Mijn ouders zijn samen, en dat is het belangrijkste.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Karin de Graaff 3 maanden geleden geplaatst
Nog altijd De Kaasfabriek van Simone vd Vlugt aan het lezen. En ik lees een boek van Vi Keeland/Penelope Ward. Op mijn stapeltje (hahaha, STAPEL) is een nieuw boek gekomen: Lida Winiewicz - Vragen deed je niet. Aanrader van mijn man.
reactie op @karindegraaff:
Nanda Roep Wat is dat tweede boek dat jij noemt, @karindegraaff​?
2 maanden geleden

Beantwoorden

Karin de Graaff Moest het even voor je opzoeken: dat boek heet Onweerstaanbaar... Iets heul anders dan de Kaasfabriek! (waar ik eerlijk gezegd wat moeizaam doorheen kom, misschien juist wel doordat het contrast zo groot is)
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bianca Brummelhuis 2 maanden geleden geplaatst
Ik ben net begonnen aan het boek van vergeten woorden van Pip Williams. Begint interessant. Ik luister naar De meeste mensen deugen van Rutger Bregman. En ik lees recept voor geluk van Saskia M.N. Oudshoorn. Wat schrijft zij leuk zeg! Ik lees ook kleine stukjes uit boeken waar ik al een tijd geleden mee begonnen ben, maar die ik nooit heb uitgelezen. Ik probeer nu alles toch eens uit te lezen. Ik heb de afgelopen 8 jaar 52! half gelezen boeken verzameld. Best slecht eigenlijk. Ik ben al zowat een jaar bezig als ik die allemaal alsnog wil uitlezen :P Nou ja is lees er 70 tot 100 per jaar, maar toch.
reactie op @biancabrummelhuis2:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 52 half gelezen boeken! Poeh! Sterkte!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Haha, half gelezen boeken! Kennelijk wilde je ze toch weg leggen, om welke reden dan ook... Bij 'Goodreads' heb ik daarvoor de plank 'did-not-finish' aangemaakt, zodat ze uit mijn lijst verdwenen. ;)
2 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) Ik heb vaak periodes waarin ik niet per se een boek niet wil uitlezen, maar gewoon graag een boek wil beginnen! En dan zit ik met 4, 5 boeken tegelijk. Helemaal niet praktisch, maar ja, zo is het leven ;)
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis Ik heb wel een did not finish plank op Goodreads maar daar staan maar twee boeken op. De meeste boeken op mijn lijst wil ik toch ooit nog uit lezen en dan voelt did not finish zo definitief. Er zit bijvoorbeeld ook Eland van Lykele Muus bij en Een klein leven. Op zich prachtige boeken dus. Toch grijp ik steeds naar andere boeken. Heel vreemd. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis Ja dat probleem met graag aan een nieuw boek willen beginnen heb ik ook steeds.. Dat maakt het niet makkelijker 🙂
2 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Heel herkenbaar die halve boeken, je wilt ze niet opgeven, maar uitlezen komt er ook niet van omdat er alweer een ander boek is.
Een klein leven wil bij mij ook niet vlotten, net als de verhalenbundel van Tom Hanks.... hopeloos.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Marieke Scheers 2 maanden geleden geplaatst
Ik heb net een vooruitleesexemplaar uit die zeer de moeite waard is. De goede grap van Norman Foreman, debuut van Jullietta Henderson.

Verder lees ik voor een groepsread op Hebban Mijn favoriete flirt van Christana Lauren. Niet helemaal mijn ding.

Leuker vind ik de Bridgerton serie. Deel 1 gelezen en nu lees ik deel 3. Niet logisch, maar deel drie was ebook aanbieding terwijl deel 2 nog volle mep was....
reactie op @mariekescheers:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) @nandaroep is dat niet het boek wat Silvester aan het lezen is? De goede grap van Norman Foreman. Kan ik hem ook taggen eigenlijk? Geen idee hoe dat werkt!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Jaa, deze leest Silvester nu ook – voor een quote op het omslag! Wat vind jij ervan, @mariekescheers​?
2 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Ik heb het gister uitgelezen. Erg leuk, hartverwarmend verhaal, mooie lieve personages.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Dat is goed om te horen, wat leuk! Mijn man vindt het maar een raar verhaal met rare bochten, als ik hem moet geloven. (Iemand ineens dement, een 10-jarige in zijn eentje naar nachtclub...) Had jij daar geen last van?
2 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Nee, ik vond het niet raar. Sommige kronkels blijken achteraf toch te kloppen. Ineens dement, dat moet je denken, maar is dus niet. En van die nachtclub, ach niet realistisch, maar wel vermakelijk. Het is af en toe wat over de top, maar het is in totaal een hartverwarmend verhaal.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
🔥 Elise Prins (Zoefff en Chaos) 2 maanden geleden geplaatst
Ik ben nu bezig in het indrukwekkende The Girl at the Back of the Bus wat in februari uit zal komen. Moet af en toe echt een traan wegpinken!

En ik denk dat ik de verleiding niet langer kan weerstaan en vandaag ook aan de nieuwe Arthur Japin ga beginnen. Mrs. Degas.
reactie op @eliseprins:
Nanda Roep Met Arthur Japin zit ik in een patstelling: ik heb ooit een boek van hem gekocht en laten inpakken voor in mijn boekenkast – voor wanneer ik eraan toe was. Maar... daarna heb ik het nooit meer kunnen vinden, echt nergens!
Sindsdien zit ik 'vast'. Eérst moet dat ene boek boven water komen, ik weet zelfs de titel niet meer, voordat ik 'verder' kan met deze auteur... Vrij debiel, haha, maar het is zo.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) Ik dacht dat jij een super speurneus was?
2 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Boeken die verdwijnen, ik heb daar ook last van. Boek dat ik zocht nog steeds niet gevonden. Wel twee andere teruggevonden die ik totaal vergeten was.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Karin de Graaff Frustrerend, @nandaroep​, een boek dat kwijt is... Ik had het andersom: ik vond er laatst ineens eentje waarvan ik vergeten was dat ik hem had. Heb hier nog twee boeken van Japin uit een erfenis staan. Vind hem een fijne schrijver!
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Floor Flawless 2 maanden geleden geplaatst
Hoi! Ik kom weer onder mijn steen vandaan gerold! 
Ik sta op het punt een jeugdfavoriet te herlezen, samen met een 11-jarig meisje die ik via Goodreads heb leren kennen: Floortje Bellefleur is jarig! Zo leuk dat sommige kinderen dat nog steeds willen lezen 😍 
reactie op @floorflawless:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Leuk, Floor! Veel plezier!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Karin de Graaff Floortje Bellefleur.... sweet memories. Heb ik heel veel gelezen. Mijn moeder hield een boekje bij met de titels die ik al gehad had.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Welkom terug! 😃
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Veronique Janssen 2 maanden geleden geplaatst
Hee! Ik lees nu De diva van Michelle Marly :) 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 January 2021 om 18:28
Aantal lezers 9
Aantal reacties 34