Wat lees jij in juli!

Laatste reactie 28/07/2022 15:13 door Bianca
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 5 maanden geleden geplaatst
Ja het is juli! Zomermaand, met lang dagen en avonden waarop het lang licht blijft. Fijne momenten om met een boek buiten te zitten, in de zon, aan het water, of gewoon binnen (als het te heet is). Ik lees nu: De vuurtoren Elodies library of second chances De patisserie De liefdeshypothes Introweek Met onbedachte rade De L is van liefde En daarnaast nog wat proeflees projecten en naluisteropdrachten. Wat lees jij in juli?
Nanda Roep 4 maanden geleden geplaatst
Jaa, jij bent er vlot bij, Marieke! Het is heel handig dat we dit elke maand noteren, zo kon ik een titel van vorig jaar (!) terugvinden. Iemand wilde het boek ook lezen en ik wist totaal de auteur niet meer noch de titel... Handig, dus! ;) Ik ben nu begonnen in 'Schilderslief' van Simone van der Vlugt. Dit boek heb ik van mijn dochter gekregen. Ik ben net gestart maar het begint superlekker! Over de vrouw/vriendin van Rembrandt van Rijn. Als het gebaseerd is op waarheid, dan zijn het ongelooflijke (vreselijke) tijden voor een vrouw en de schilder maakt gebruik van zijn (nare) mogelijkheden...
reactie op @nandaroep:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Schilderslief vond ik bijzonder! Veel plezier!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Karin de Graaff Ja, ik vond het ook een mooi boek. Wat een akelige positie hadden vrouwen toch in die tijd...
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 4 maanden geleden geplaatst
Ik ben nu bezig in Educated van Tara Westover. Het is een autobiografie over hoe zij opgroeide in een Mormoons gezin met een zwaar overheersende (wappie) vader en een agressieve broer. Tot nu toe heel indrukwekkend!
Veronique Janssen 4 maanden geleden geplaatst
Juli! Wat gaat de tijd snel zeg.  Ik lees op dit moment De echoman van Sam Holland. Een moordenaar die bekende seriemoordenaars nadoet... 
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 4 maanden geleden geplaatst
Kadootje voor mezelf! Het raadsel literatuur van Karina van Dalen - Oskam
reactie op @eliseprins:
Karin de Graaff Dat is behoorlijk interessante kost, Elise!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) Ja hè? Ben zo benieuwd!
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Karin de Graaff 4 maanden geleden geplaatst
Gisteravond/nacht las ik Briefpost uit van Chantal Claassen. Over een paar uurtjes, ik lees altijd voor het slapengaan, begin ik met De Kroon van de Tearling door Erika Johnson. (YA, fantasy) Eventjes weer iets heel anders! Eigenlijk lees ik weinig momenteel. Mijn hoofd zit nogal vol met redigeren/herschrijven van deel 1 van mijn Liefdesstreken-serie. Bovendien plopt er in mijn hoofd geregeld iets op voor deel 2. Het schrijven neemt dus nogal wat in beslag qua hersencelletjes. ;-)
reactie op @karindegraaff:
Karin de Graaff Kleine edit: ben gisteravond in de Tearling begonnen en het sleurt me nu al helemaal mee. :-)
4 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis 4 maanden geleden geplaatst
Ik heb net de volgende boeken gelezen: Wat als jij het bent? - Roni Loren Dromen in het Kunstcafé - Sue McDonagh De paarse Engel - Era Richmen En natuurlijk Het hoogste woord :) Ik ben bezig in De Hand van Mustang Sally van Eva Posthuma de Boer. Mooi, maar een erg zwaar thema en dat vind ik momenteel nogal moeilijk. Verder moet ik nog bedenken wat ik wil gaan lezen.
Marieke Scheers 4 maanden geleden geplaatst
De maand is half om en mijn bovenstaande boeken zijn alweer uit. Ik lees nu: The forgotten bookshop in Paris Dromen van Italië - Nicky Pellegrino Uit onverwachte hoek - Tamara Haagmans Eens in je leven - Marijke Vos Verder een recensie boek van Elikser wat niet zo best geschreven is en waar ik me doorheen worstel. Ik heb net weer een nieuwe naluisterboek over Barack Obama en luister mijn eigen keuze: Het verkeerde meisje van Angelique Haak tijdens koken enzo.
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 4 maanden geleden geplaatst
Educated was indrukwekkend! Nu even bijkomen met een Agatha Christie: Het kromme huis.
Bianca Brummelhuis 4 maanden geleden geplaatst
Ik heb de Kriminalist geluisterd. Dit is een soort hoorspel dat zich zo'n 100 jaar geleden afspeelt en waarbij moorden moeten worden opgelost. De onderzoekers zijn hun tijd wat vooruit en maken al voorzichtig gebruik van forensische technieken om dit te doen. Ik heb ook Sleutel 17 van Marc Raabe gelezen. Dat is wel een bijzondere thriller. De ontknoping is een tikje ingewikkeld en misschien wat vergezocht. Maar ik vond het een heel fijn boek. Ik ben begonnen aan Staat van terreur van Hillary Clinton en Louise Penny. Bill Clinton heeft ook al eens een thriller geschreven, maar nu volgt Hillary Clinton ook. Ze maakt gebruik van kennis over de Amerikaanse regering en het witte huis. Heel interessant en spannend. Ook ben ik begonnen aan Wolventijd van Lysander Mazee.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 July 2022 om 20:51
Aantal lezers 6
Aantal reacties 10