Wat lees jij in juni?

Laatste reactie 27/06/2022 22:04 door Karin
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 6 maanden geleden geplaatst
Yay het is juni, de maand waarin Nanda haar nieuwe roman Het hoogste woord uitkomt! In juni dus op alle leeslijstjes te vinden. Juni begin kil, de zon wil wel, maar warm wil het nog niet worden. Terwijl ik dit tik is er dreiging van onweer. Tenminste dat willen de nieuwsberichten ons doen geloven. Hier is het nog helder. Ik heb me op de bank gesetteld met een reader vol boeken. Wat lees ik? - Het Kattencafe Charlie Jones - Liefs uit Londen Sarah Jio - Lentekriebels Valentijnbundel met verhalen - De theekoepel Karen Quint - De burgerwacht Ellen Lina (luisterboek) Voornamelijk vrolijke boeken. De tweede naluisteropdracht is net klaar, deze keer een non fictie over 80 treinreizen en morgen start ik weer in een thriller. Wat lees jij in juni?
Nanda Roep 5 maanden geleden geplaatst
Yay, de roman is nu verschenen! Wát een leuk feest was het! 🎉 En: er is weer tijd om zelf meer te lezen. Ik ben nu begonnen in De Partycrasher van Sophie Kinsella, naar aanleiding van onze community. Ik heb er veel zin in en ik geniet alleen al van het idee dat ik er weer tijd voor heb!
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 5 maanden geleden geplaatst
Jeetje, dames, ik weet niet eens meer wanneer ik jullie voor het laatst vertelde wat ik aan het lezen ben! Ik geloof niet dat ik ooit zo druk ben geweest met van alles en nog wat, maar gelukkig is het allemaal leuk!! Jeetje, 20 juni, wat ben ik aan het lezen? - The Girl From Jonestown van Sarah Maas (Verschijningsdatum 23 juni 2022, no pressure) - We Had to Save Them van Elle van Rijn (Gek hè? Krijg ik de Engelse vertaling van De creche aangeboden om te recenseren! Verschijnt 5 juli. Echt super grappig!) - Educated van Tara Westover (Deze lees ik met mijn Engelse leesclub en moet 15 juli uit zijn.)
reactie op @eliseprins:
Nanda Roep Ha Elise, Dat is zeker grappig: de vertaling van de NL auteur! Ik ben wel benieuwd hoe zij schrijft, inmiddels doet ze het ook al best weer een tijdje.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Veronique Janssen 5 maanden geleden geplaatst
Ik las net de serie De weddingplanner van Marijke Vos uit. Heerlijke serie :) 
Karin de Graaff 5 maanden geleden geplaatst
Rommelig maandje... met nog een paar dagen vakantie erin ook nog. Dat was met vrienden, dus weinig leestijd maar wel veel tijd voor spelletjes. We luisterlazen Arthur Japins En buiten was het feest uit. Indrukwekkend. En timing: we hoorden de laatste woorden terwijl we de oprit van onze camping opreden na een rit uit Nederland. Afgelopen weekend las ik De Camino van Anya Niewarra uit. Niet mijn gebruikelijke genre maar ik vloog er doorheen. Ik moet toch nog eens achter de definitie van thriller en thriller komen, hoor. Ik bedoel, de gruwelijke bloederige scenes waar je soms over hoort, hoef ik niet te lezen. Dit boek was meer onderhuidse, goed opgebouwde spanning. (en ja, er werden een aantal oorlogcrimes beschreven, snel doorgelezen, niet teveel laten doordringen anders komt het 's nachts terug) Over het algemeen voor mijn (tere) zieltje te doen, dit boek. Nu lees ik Briefpost van Chantal Claassen. Heerlijke feelgood! En verder ga ik morgen allemaal oude kerstverhalen van mijzelf lezen. En redigeren. Ze komen namelijk in een e-bundel uit komend najaar! ☺️
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 June 2022 om 19:27
Aantal lezers 7
Aantal reacties 5