Wat lees jij in maart?

Laatste reactie 21/03/2021 11:45 door Nanda
· Markeren als ongelezen
Marieke Scheers 7 maanden geleden geplaatst
Februari was een korte maand, toch hebben we met z'n allen een hoop boeken gelezen.

Inmiddels is het 3 maart (en ben ik weer twee dagen te laat met dit nieuwe topic) en is het tijd voor Wat lees jij in maart?

Laat weten welke boeken je bent gaan lezen.
Marieke Scheers 7 maanden geleden geplaatst
Nog maar net maart en mijn leesstapel is alweer gegroeid. En toch lees ik genoeg, maar er komt altijd meer binnen dan ik uitlees.

Waar ben ik in bezig:
- Terugkomst van de Kraanvogels - Sandra Berg
- Meisje A - Abigail Deain (leesclub Chicklit.nl)
- De cursus - Elvin Post (luisterboek)
- Wacht maar af - Loes den Hollander
- Dinsdag. Dagboek van mijn meissie - Hekker en van Hulst

Niet de vrolijkste boeken, maar dat loopt soms zo, in ieder geval wel lekker afwisselend.
reactie op @mariekescheers:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Hoe is Terugkomst van de kraanvogels? Dat boek ben ik erg benieuwd naar!
7 maanden geleden

Beantwoorden

Marieke Scheers Mooie roman. Er staat een blog over online op hebban
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bianca Brummelhuis 7 maanden geleden geplaatst
Ik lees nu:

Graf 521 - Franziska Weissenbacher

Tuva: De jacht - Will Dean

Dit zijn twee thrillers

Ik wil dit weekend beginnen aan:

Welkom bij hotel Flanagans - Asa Hellberg. Ik ben heel benieuwd of ik dat een goed boek zal vinden. Op basis van de flaptekst kan het heel goed zijn of juist helemaal niets voor mij.
reactie op @biancabrummelhuis2:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Ben ik wel benieuwd wat er dan op die flaptekst staat!!! 😂
7 maanden geleden

Beantwoorden

Bianca Brummelhuis Stap binnen bij Hotel Flanagans, waar kristallen kroonluchters een zachte gloed werpen over fluwelen sofa’s terwijl de Londense high society elkaar ontmoet in de luxe salon. Het is een ramp om geen uitnodiging te krijgen voor de uitbundige feesten van Linda Lansing, de baas van het hotel. Maar Linda voelt zich niet altijd thuis in deze wereld. In haar hart is ze nog steeds een eenvoudig meisje uit een klein dorp, en als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse heeft ze het niet makkelijk. Er zijn inmiddels jaren verstreken sinds ze het hotel van haar vader erfde, maar Linda is nog steeds verwikkeld in een bittere machtsstrijd met haar arrogante neven, die zichzelf als veel geschiktere eigenaren van Flanagans zien. Ze is klaar om te vechten voor het levenswerk van haar vader, maar vraagt zich heimelijk af hoeveel ze bereid is op te geven. Is dit het allemaal wel waard?

Ik weet niet zo zeker of ik wel van deze sfeer houd. En ondanks mijn planning ben ik er dus nog steeds niet in begonnen :P
7 maanden geleden

Beantwoorden

Elise Prins (Zoefff en Chaos) Ik geloof dat ik het begrijp! 😂
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Nanda Roep 7 maanden geleden geplaatst
Ik lees het tweede boek van Joël Dicker, 'Het boek van de Baltimores'. Sinds ik zijn debuut leende van een vriendin, ben ik fan – en ik ben er een die graag complete oeuvres leest.
Zijn boeken passen tot nu toe ook erg goed tussen de Feelgoodboeken, wat mij betreft, in de categorie detective. Ik ben pas net begonnen, dus ik ben benieuwd!
reactie op @nandaroep:
Elise Prins (Zoefff en Chaos) Detective feelgood? Dat klinkt interessant! Is dat wat ze in Engeland en Amerika een cosy mystery noemen?
7 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep Een cosy mysterie, dat zou best eens kunnen, leuke benaming! Het eerste boek draait om de eindeloze liefde die een schrijver voelde voor een jong meisje in het dorp. Dat meisje raakte vermist en de ontknoping die volgt is fenomenaal. Ronduit gewéldig. (Het wordt verfilmd met McDreamy in de hoofdrol!)
Dit tweede boek gaat over familiebanden en liefde tussen neven. Alweer draait er veel om een meisje. Gaandeweg kreeg ik echter wel een bezwaar...
Alle vrouwen in dit boek zijn randfiguur: zorgzaam en knap. Zelfs het meisje waar het allemaal om draait is met name een object van projectie. (Oogverblindend, talentvol, sexy.) De mannen zijn wel uitgewerkt en hebben hoop, dromen en emoties. 
Hm. Ik denk daarom dat ik 'Het boek van de Baltimores' niet in de webshop zou zetten, ook al is het plots weer erg knap. Binnenkort begin ik aan zijn derde boek.
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Elise Prins (Zoefff en Chaos) 7 maanden geleden geplaatst
Het is 12 maart en nu pas heb ik de tijd om even rustig hier in de community te reageren! Veel verder dan snel lezen kwam ik de afgelopen tijd niet.

Wat heb ik tot nu toe in maart gelezen?
't Hooge Nest - Roxane van Iperen (Ziek was ik er van! Zo ontzettend verdrietig en tegelijk stoer!)
A New York Secret - Ella Carey (Dat vandaag officieel verschenen is!)

Ik ben momenteel bezig in een dikke non-fictie, Freedom: An Unruly History, geschreven door Annelien de Dijn. Een collega vroeg me om dit boek mee te lezen met zijn geschiedenisboekenclub. Boy, ik ben een luie lezer geworden nu ik toch al 10 jaar niet meer studeer!! Wel machtig interessant!

Daarnaast heb ik nog een hele hoop op de planning staan:

Uit het hart - Inge van der Krabben
The City of Tears - Kate Mosse
De saamhorigheidsgroep - Merijn de Boer
De opgang - Stefan Hertmans
Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar - Cindy Hoetmer

En dan vergeet ik vast nog wel wat...... Is het niet erg? Ik kom er gewoon allemaal niet aan toe! Gelukkig heb ik mijn baan per 1 april opgezegd. Daarna ga ik 2 dagen in de week aan de slag en tijd voor mezelf (en de dingen die ik leuk vind!!) inbouwen! Dus vanaf april ga ik jullie helemaal gek maken!
reactie op @eliseprins:
Nanda Roep Yes! Maak ons gek, Elise, haha! Een spannende tijd komt eraan! Veel succes! x
(Ik vond 't Hooge Nest ook duizelingwekkend. Ik moest het op aandringen van Silvester lezen. Hij kocht het zelfs voor me aangezien hij e-books leest en ik liever papier.)
7 maanden geleden

Beantwoorden

Nanda Roep 7 maanden geleden geplaatst
Ik ben nu begonnen in 'Het antwoord op misschien', van Hendrik Winter. Ik ben een paar dagen weg en deze lag in de supermarkt. Ik herinner me dat @connyschelvis​ deze heeft gerecenseerd voor ons, dus ik ben benieuwd! 
Conny Schelvis 7 maanden geleden geplaatst
Ik ben bezig in "lentegroen ' van Jackie van Laren,  'de gruweltoren' van Tom Thijs, een kindergriezelboek en de nieuwe roman van Tommie Niessen ," de Kastanje hoven " ,
reactie op @connyschelvis:
Marieke Scheers Hoe bevalt Lentegroen?
7 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 March 2021 om 07:52
Aantal lezers 8
Aantal reacties 16